Μεταφέρεται το μνημείο των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Μεταφέρεται το μνημείο των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Σταύρος Σουντουλίδης
Μεταφέρεται το μνημείο των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

bet365

Σ’ άλλο σημείο της εθνικής οδού μεταφέρεται, λόγω τεχνικών εργασιών, το μνημείο για τους έξι αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ

Δεκαέξι χρόνια ήταν το σημείο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, που θύμιζε στους φίλους του ΠΑΟΚ, τη μοιραία βραδιά της 4ης Οκτωβρίου 1999, όταν έφυγαν από τη ζωή, τόσο άδικα, έξι αετόπουλα.

Η είδηση αναφέρει: «Σε άλλο σημείο της εθνικής οδού μεταφέρει η εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου το μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκεται κοντά στα Τέμπη. Η μεταφορά του κρίθηκε απαραίτητη καθώς στο συγκεκριμένο σημείο πρόκειται να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες».

Ήταν το σημείο που όσοι «ένοιωθαν» από ΠΑΟΚ, απλά πατούσαν την κόρνα του αυτοκινήτου και συνέχιζαν το δρόμο τους…

Ήταν το σημείο του δρόμου, όπου οπαδοί άλλων ομάδων σταματούσαν για να ανάψουν ένα κεράκι, να αφήσουν ένα κασκόλ, μια σημαία, να τιμήσουν τη μνήμη έξι νεαρών παιδιών, που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

Το μνημείο για τα έξι αδικοχαμένα παιδιά, είχε χτιστεί από τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να τιμήσουν τη μνήμη των φίλων τους, που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 1999, επιστρέφοντας από τον αγώνα της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, όπως διαβεβαιώνουν άνθρωποι της εταιρίας, η μετακίνηση του μνημείου γίνεται με τη δέουσα προσοχή προκειμένου να μην δημιουργηθούν άλλου είδους προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα