Δυσκολεύει για Σελίν σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Δυσκολεύει για Σελίν σε Πλατανιά

bet365

Ο Σελίν δεν μπόρεσε βγάλει όλη την προπόνηση ούτε την Πέμπτη και ως εκ τούτου η παρουσία του στο επόμενο ματς του Πλατανιά έχει δυσκολέψει για τα καλά.
Δίνοντας έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπανανά, καθώς και στον τραυματία από το προηγούμενο παιχνίδι Μενδρινό, ενώ αμφίβολη παραμένει τόσο η συμμετοχή του Σελίν, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, όσο και του Κουλιμπαλί που έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων.
Η προετοιμασία των Χανιωτών θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή. Στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ στην Μυτιλήνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα