«Όλη την ώρα παράπονα στον διαιτητή ο Γκουαρντιόλα»

«Όλη την ώρα παράπονα στον διαιτητή ο Γκουαρντιόλα»

Κώστας Ζάλιαρης
«Όλη την ώρα παράπονα στον διαιτητή ο Γκουαρντιόλα»

bet365

Για συνεχείς υποδείξεις, φωνές και παράπονα στον ρέφερι και τον τέταρτο βοηθό του παιχνιδιού με τη Γιουβέντους, κατηγόρησε ο ιταλικός Τύπος τον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την ισοπαλία (2-2) της Μπάγερν Μονάχου στο Τορίνο.

Η «Tuttosport» στάθηκε στη συμπεριφορά του Ισπανού προπονητή των Βαυαρών κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Τρίτης για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφού του έπλεξε το εγκώμιο για τα όσα έχει καταφέρει και τη νοοτροπία του, που είναι ικανή να στείλει μια ομάδα στην κορυφή και να την κάνει κυρίαρχη, το ιταλικό Μέσο τονίζει ότι ο Γκουαρντιόλα, προφανώς εκνευρισμένος και από το γεγονός πως χάθηκε προβάδισμα δύο τερμάτων για να διαμορφωθεί το 2-2 στο Τορίνο, συνεχώς απευθυνόταν από την άκρη του πάγκου στον διαιτητή.

Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα γκολ στον αγώνα Νάπολι - Βιγιαρέαλ μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Είναι χαρισματικός, μπορεί ν' αλλάξει ομάδες, να εμπνεύσει ποδοσφαιριστές, αρχηγούς, να έχει τρομερή επιρροή, όμως, συνεχώς έκανε υποδείξεις, πλησίαζε τον τέταρτο βοηθό και έκανε όλη την ώρα παράπονα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Tuttosport.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα