Γι' αυτό κλείδωσε την πρόκριση η Σίτι (pics)

Γι' αυτό κλείδωσε την πρόκριση η Σίτι (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Γι' αυτό κλείδωσε την πρόκριση η Σίτι (pics)

bet365

Η θέληση για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, φάνηκε... από νωρίς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις αρχηγικές «ντόπες» των Χαρτ και Κομπανί στο διάδρομο των αποδυτηρίων του «Ολιμπίσκι», πριν από το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου.

Οι «πολίτες» με το υπέρ τους 3-1 στο πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς, εξασφάλισαν ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και απέδειξε πως... πήγε σε καλό η «θυσία» στο Κύπελλο Αγγλίας.

Η δαφαινόμενη παρουσία της Σίτι στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ήταν ο απώτερος σκοπός, με τους Χαρτ και Κομπανί να δίνουν το σύνθημα με τα όσα φώναζαν στους συμπαίκτες τους στο διάδρομο των αποδυτηρίων του «Ολιμπίσκι», πριν από την πρώτη σέντρα του αγώνα της Τετάρτης.

«Φερνάντο έτοιμος; Σε χρειαζόμαστε σήμερα στην άμυνα...Πάμε! Νταβίντ, κάνε αυτό που ξέρεις... Συγκεντρωμένοι όλοι από την αρχή» φώναζε ο Άγγλος πορτιέρο, ενώ ο Βέλγος αρχηγός γύρισε και είπε: «Όλοι στο ύψος σας σήμερα! Όλοι!».

Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα γκολ στον αγώνα Νάπολι - Βιγιαρέαλ μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα