Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην καλύτερη απόδοση της αγοράς!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην καλύτερη απόδοση της αγοράς!

Gazzetta team
Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην καλύτερη απόδοση της αγοράς!

bet365

O Ολυμπιακός τα δίνει όλα απόψε για την πρόκριση στους «16» του Europa League και η Sportingbet σάς προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Η καλύτερη απόδοση για πρόκριση του Ολυμπιακού!

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες αποδόσεις που θα... οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην πρόκριση επί της Άντερλεχτ.

Η Sportingbet, σας προσφέρει την πρόκριση της ομάδας του Σίλβα στο 2.35, τον άσο των νταμπλούχων Ελλάδας στο 1.533, ενώ αν σκοράρουν οι δυο ομάδες διπλασιάζονται τα χρήματά σας.

Σ' αυτήν την περίπτωση το 3-1, που θα φέρει τον Ολυμπιακό στην κληρωτίδα με τους «16» κορυφαίους συλλόγους του θεσμού, προσφέρεται σε απόδοση 13!

Αν κάποιος θέλει να ποντάρει απλά στο over, το 1.909 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εξάλλου, ιστορικά, οι ερυθρόλευκοι, κόντρα στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ, σε ελληνικό έδαφος έχουν νικήσει 3-0 και 3-1.

Αν σπάσει αυτό απόψε και έρθει under, με σκορ πρόκρισης το 2-0, τότε 1.8 και το 6.5, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με το σκορ και το αποτέλεσμα, ανάμεσα στα 102 ειδικά στοιχήματα για την εν λόγω αναμέτρηση... παίζουν και οι κάρτες. Αν μπουν στο μπλοκάκι του διαιτητή πάνω από τέσσερις παίκτες, τότε τα λεφτά σας θα πάρουν αξία κατά 1.6. Αν έχουμε λίγες κάρτες και δούμε μέχρι τέσσερις παίκτες να κιτρινίζονται, τότε το 2.2 θα σας... φορτώσει περισσότερο το λογαριασμό.

Καλό σας παιχνίδι. Με την Sportingbet φυσικά.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα