Και τα αφεντικά της Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ»

Κώστας Ζάλιαρης
Και τα αφεντικά της Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ»

bet365

Παρουσία των Τζον Χένρι, Τομ Βέρνερ, αλλά και του προέδρου της Fenway Sports Group , Μάικ Γκόρντον, θα διεκδικήσει η Λίβερπουλ το τρόπαιο του Capital One Cup στον τελικό της Κυριακής, στο «Γουέμπλεϊ».

Το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, αλλά και τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας, ιδιοκτησίας του Χένρι, θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο την Κυριακή για να παρακολουθήσουν από τα επίσημα του «Γουέμπλεϊ» το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του στους «κόκκινους» έχει την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του τρόπαιο πολύ γρήγορα και να κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν, ακόμα κι αν δεν γίνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη (απόψε η ρεβάνς με την Άουγκσμπουργκ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ) ή το πρωτάθλημα.

Ενδεχομένη κατάκτηση του Λιγκ Καπ θα στείλει την ομάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πράγμα που ασφαλώς αποτελεί εξτρά κίνητρο, από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι, όπως διαφαίνεται, θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα