Ολοκληρώθηκε του Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F! (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολοκληρώθηκε του Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F! (pic)

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση για το gazzetta.gr, που σας ενημέρωσε χθες για την συμφωνία Γιάννου-Γκουανγκζού R&F. Σήμερα στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας έπεσαν οι υπογραφές.

Το κεφάλαιο του Απόστολου Γιάννου στην Κίνα, με την φανέλα της Γκουανγκζού R&F ανοίγει από σήμερα.

Ο 26χρονος επιθετικός τα βρήκε χθες με τον σύλλογο, όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr, περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Σήμερα, στις 11:00 το πρωί (δική μας ώρα), 17:00 ώρα Κίνας, έγινε το τελικό ραντεβού όπου και έπεσαν οι υπογραφές, στο τριετές συμβόλαιο που του πρότειναν οι άνθρωποι της Γκουανγκζού R&F.

Ο Γιάννου αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας και θρύλου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ο οποίος μίλησε για το θέμα χθες στο gazzetta.gr... στάζοντας μέλι για τον παίκτη.

Την υπόθεση του σπουδαίου αυτού deal χειρίστηκε ο γνωστός μάνατζερ Βασίλης Παναγιωτάκης, ο οποίος ήταν με τον Γιάννου στην Κίνα όλες αυτές τις μέρες. Θυμίζουμε ότι πέταξαν για την ασιατική πόλη το πρωί της Δευτέρας, με την υπόθεση να έχει την έκβαση που άπαντες περίμεναν. Σημαντικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έπαιξε και η συναίνεση του Αστέρα, που δεν ήθελε να πάει κόντρα στην επιθυμία του παίκτη. Βέβαια, με το... αζημίωτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα