Σάντος, Κονσεϊσάο και άλλοι στην ταινία του ΠΑΟΚ

Σάντος, Κονσεϊσάο και άλλοι στην ταινία του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Σάντος, Κονσεϊσάο και άλλοι στην ταινία του ΠΑΟΚ

bet365

Αποστολή στην Πορτογαλία για γυρίσματα και συνεντεύξεις πραγματοποιεί το συνεργείο της ταινίας «90 χρόνια ΠΑΟΚ».

Η ταινία έχει μπει στην τελική ευθεία της. Μετά τα γυρίσματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, όπου πρωταγωνιστούν και αφηγούνται την ιστορία του «Δικεφάλου» περισσότερα από 130 άτομα, τα οποία συνέδεσαν το όνομά τους με τον σύλλογο, ήρθε και η σειρά του εξωτερικού με αποστολή του συνεργείου στην Πορτογαλία.

Εκεί, ο σκηνοθέτης της ταινίας «90 χρόνια ΠΑΟΚ», Νίκος Τριανταφυλλίδης, συνάντησε και μίλησε με τον Φερνάντο Σάντος, έναν προπονητή ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πορεία της ομάδας στην «εποχή Ζαγοράκη», την τριετία 2007-2010.

Επόμενος σταθμός και το νέο ραντεβού επί πορτογαλικού εδάφους είναι προγραμματισμένο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια εργάστηκε και ως τεχνικός διευθυντής.

Τα γυρίσματα της ταινίας πλησιάζουν στο τέλος τους, το μοντάζ έχει ξεκινήσει και στα μέσα Απριλίου θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα