Κονταροχτυπήματα με φόντο τους «16»

Κώστας Ζάλιαρης
Κονταροχτυπήματα με φόντο τους «16»

bet365

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στους επαναληπτικούς της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Κρίσιμα ματς για τις αγγλικές ομάδες, με το μυαλό και στο πρωτάθλημα η Νάπολι, πεισμωμένη η Πόρτο κόντρα στη Ντόρτμουντ που είναι φαβορί.

Ένα 90λεπτο (στην καλύτερη, δίχως παρατάσεις και πέναλτι) μακριά από τους «16» βρίσκονται πλέον οι ομάδες που έχουν κάνει τη φετινή διοργάνωση να θυμίζει... Τσάμπιονς Λιγκ.

Το «Ολντ Τράφορντ» μες στην πίεση λόγω της ανάγκης ν' ανατραπεί η γκέλα που υπέστη η Γιουνάιτεντ (1-0) από τη Μίντιλαντ στη Δανία, το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» σκεπτικό για το αν θα χωρέσουν δύο καρπούζια (πρωτάθλημα, Ευρώπη) σε μια μασχάλη ενόψει της ρεβάνς με τη Φιορεντίνα (1-1) και το «Άνφιλντ» ξέρει ότι έρχεται ο τελικός του Λιγκ Καπ όμως δεν θα γίνει αποδεκτός ένας πιθανός αποκλεισμός από την Άουγκσμπουργκ (0-0).

Η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Πόρτο μετά το 2-0 στη Βεστφαλία όμως οι «δράκοι» εμφανίζονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για μια μεγάλη επαναφορά, όλα ανοιχτά στο Σάλκε – Σαχτάρ μετά την ισοπαλία δίχως τέρματα, προβάδισμα για Λάτσιο (1-1) απέναντι στη Γαλατασαράι, το 1-0 του πρώτου αγώνα είναι «ύπουλο» για τη Λεβερκούζεν που υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχουν «καθαρίσει» Βαλένθια και Σεβίλλη με το 6-0 επί της Ραπίντ και το 3-0 επί της Μόλντε αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Λοκομοτίβ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε (0-2, 18:00)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαρσέιγ (1-0, 20:00)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0)

Σάλκε – Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-0)

Κράσνονταρ – Σπάρτα Πράγας (0-1)

Λάτσιο – Γαλατασαράι (1-1)

Λίβερπουλ – Άουγκσμπουργκ (0-0)

Ραπίντ Βιέννης – Βαλένθια (0-6)

Βασιλεία – Σεντ Ετιέν (2-3, 22:05)

Πόρτο – Μπορούσια Ντόρτμουντ (0-2)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίντιλαντ (0-1)

Μόλντε – Σεβίλλη (0-3)

Νάπολι – Βιγιαρεάλ (0-1)

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ (0-1)

Τότεναμ – Φιορεντίνα (1-1)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα