ΑΕΚ: Έδωσε τις απαντήσεις στο Υπουργείο για την Αγιά Σοφιά

ΑΕΚ: Έδωσε τις απαντήσεις στο Υπουργείο για την Αγιά Σοφιά

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ: Έδωσε τις απαντήσεις στο Υπουργείο για την Αγιά Σοφιά

bet365

Μετά την συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου, η ΑΕΚ έστειλε στο ΥΠΑΠΕΝ την απάντησή της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέστρεψε από το εξωτερικό και αμέσως συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της Aegean με θέμα τις εξελίξεις στην «Αγιά Σοφιά» και τα όσα συνέβησαν με το ΥΠΑΠΕΝ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ» ζήτησε να δοθεί άμεσα απάντηση στις διευκρινίσεις που ζήτησε πριν από μερικές ημέρες ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, κάτι που έγινε.

Η Ένωση απέστειλε όλα αυτά που ζήτησε το Υπουργείο και πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν από το Υπουργείο να ανάψει το πράσινο φως και να πέσουν οι υπογραφές της Μ.Π.Ε.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα και συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα