Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος αυξάνει το «πράσινο» μπάτζετ!

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος αυξάνει το «πράσινο» μπάτζετ!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος αυξάνει το «πράσινο» μπάτζετ!

bet365

Θετική εισήγηση από τον Γιάννη Αλαφούζο στην αύξηση του μπάτζετ για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας.

Από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φάνηκε η θέληση του Γιάννη Αλαφούζου να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Ο ερχομός του Αντρέα Στραματσόνι, έφερε 9 μεταγραφές, με τις δύο απ' αυτές να κοστίζουν περισσότερο στους «πράσινους», καθώς δόθηκαν λεφτά και σε ομάδες (Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες).

Σύμφωνα με την «Goal». o Γιαννής Αλαφούζος έχει δώσει την έγκρισή του προκειμένου να αυξηθεί το μπάτζετ της επόμενη σεζόν. Μιλάμε για μια αύξηση της τάξεως του 20 με 25% σε σχέση με φέτος! Αν λοιπόν αυτό γίνει πράξη, αυτόματα ο προϋπολογισμός του Παναθηναϊκού μαζί με το μπάτζετ του προπονητικού τιμ, ανεβαίνει μέχρι και τα 18 εκατ. ευρώ.

Να σημειώσουμε πως ο καλοκαιρινός προϋπολογισμός έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την εφορία και τον Ιανουάριο έπιασε τα 15 εκατομμύρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα