Ούτε την Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς ο Σελίν

Δημήτρης Τομαράς
Ούτε την Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς ο Σελίν

bet365

Ο Σελίν δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά ούτε την Τετάρτη και θα δοκιμάσει την Πέμπτη. Συνεχίζει να είναι εκτός ο Μενδρινός.

Για τον Ουκρανό στόπερ τα πάντα θα κριθούν στην προπόνηση της Πέμπτης. Τότε θα φανεί το εάν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Μυτιλήνη για το παιχνίδι με την Καλλονή, αφού η απουσία του Μενδρινού είναι δεδομένη. Ο Σελίν δεν μπόρεσε να μπει κανονικά με την ομάδα του Πλατανιά την Τετάρτη αλλά ίσως το πράξει την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα οι Κάργας και Βαλεριάνος περιμένουν τις ευκαιρίες τους. Τέλος σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα εξετάζεται το ενδεχόμενο αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Αυτήν την στιγμή το Μ.Κ. της ΠΑΕ Πλατανιάς και μετά την τελευταία αύξηση που υπήρξε, ανήλθε στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά είναι πιθανό να φτάσει τα 2.000.000 εφόσον αποφασιστεί αυτή η αύξηση. Αυτό θα κριθεί άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα