Ζιοβάνι: «Ξεχωριστό δέσιμο με Ολυμπιακό, πανηγυρίζω κάθε τίτλο»! (vids & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ζιοβάνι: «Ξεχωριστό δέσιμο με Ολυμπιακό, πανηγυρίζω κάθε τίτλο»! (vids & pics)

bet365

Κάθε ερυθρόλευκή του ανάμνηση μαγική, όπως η γκολάρα του με Γαλατά! Ο Ζιοβάνι θυμάται, συγκινείται και μιλάει στο Gazzetta.gr για την κυριαρχία του Ολυμπιακού!
Ο... μάγος Ζιοβάνι μίλησε στο Gazzetta.gr για τον 43ο τίτλο του Ολυμπιακού και ενώ λίγες ημέρες πριν ανέβασε στο Instagram του φωτογραφία με την φανέλα της ομάδας που τόσο πολύ αγάπησε. Ο... θρυλικός Βραζιλιάνος άσος στα 44 του παραμένει αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Πειραιωτών ενώ έχει και ρόλο scouting για την Βραζιλία κυρίως αλλά και για ταλέντα από την Λατινική Αμερική.
Ο «Ζίο» έστειλε το... μήνυμά του για ένα ακόμα πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων: «Μπορεί να είμαι μακριά αλλά πάντα ο Ολυμπιακός και εγώ έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα ξεχωριστό δέσιμο. Το ότι είμαι στην Βραζιλία δεν σημαίνει πως δεν τον παρακολουθώ και δεν μιλάω συνέχεια για τον αγαπημένο μου Ολυμπιακό και για να μαθαίνω τι κάνει. Και πως δεν τρέφω μεγάλα συναισθήματα και μεγάλη αγάπη για όλη την ομάδα. Πανηγυρίζω και χαίρομαι για κάθε τίτλο του Ολυμπιακού και το ίδιο κάνω και γι' αυτόν. Είναι μία μεγάλη ομάδα που κυριαρχεί και κατακτά διαρκώς τίτλους.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Σε όλα τα παιδιά, τον προπονητή και την διοίκηση για ένα ακόμα πρωτάθλημα και να συνεχίσουν έτσι. Ήλπιζα να έρθει η νίκη για να πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Ανέβασα και ένα μήνυμά μου στο Instagram με την φανέλα του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη για να δείξω πως δεν γίνεται να ξεχάσω ποτέ αυτήν την ομάδα και τόσο περήφανος είμαι που φόρεσα την φανέλα της».
Giovani Silva De Oliveira

Τραγουδαρα,βιντεαρα για τον καλυτερο ποδοσφαιριστη του θρυλου για την τελευταια δεκααιτια!!!!Ποσα like για τον μαγο;;;

Δημοσιεύτηκε από Ολυμπιακός δεν γίνεσαι γεννιέσαι στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα