«Θα γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

«Θα γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Διαβάστε στο Gazzetta.gr τι λέει το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, για την απουσία του από την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και ποια είναι η αντίδραση του ενόψει των επόμενων αγώνων εντός και εκτός γηπέδων.    

«Θα γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Η απουσία του μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης σχολιάστηκε αρνητικά. Όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σχολίασε το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη λέγοντας πως: «Όλοι ξέρουν την ισχυρή προσωπικότητα και την επιμονή του Ιβάν Σαββίδη. Ασφαλώς τον απασχόλησαν όσα έγιναν στο ματς με τον Ηρακλή, αλλά φυσικά δεν είναι ικανά να τον κρατήσουν μακριά από την ομάδα.

Αισθάνεται ότι μέσα στην οικογένειά του χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες "μάχες" για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και με αυτές τις συνθήκες θα εφαρμόσει τη στρατηγική του για το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ.

Παρά το βαρύ του πρόγραμμα είναι χαρούμενος που θα δει το ματς με οπαδούς στη Νέα Υόρκη και την Τετάρτη θα είναι στο γήπεδο κανονικά».

 

 

 

 

 

 

Best of internet