Παίζεται του Αμπντούν, ίδιες απουσίες για Βέροια

Παίζεται του Αμπντούν, ίδιες απουσίες για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Παίζεται του Αμπντούν, ίδιες απουσίες για Βέροια

bet365

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή ο Αμπντούν.

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ήδη, έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, καθώς είναι εκτός οι Λόπεζ, Μπατιόν, Κόλα, Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος, και σίγουρα δε θα ήθελε να έχει άλλους... πονοκεφάλους. Όσον αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αλγερινός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έχει επανέλθει στις προπονήσεις, όμως το γεγονός ότι δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο από πλευράς φυσικής προβληματίζει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας του Βορρά». Γι' αυτό και ο «Ελέ» είπε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Πανιώνιο ότι δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή, αλλά αυτό θα φανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα