Ιδρύει τον πρώτο σύνδεσμο ομοφυλόφιλων η Τσέλσι

Ιδρύει τον πρώτο σύνδεσμο ομοφυλόφιλων η Τσέλσι

Gazzetta team
Ιδρύει τον πρώτο σύνδεσμο ομοφυλόφιλων η Τσέλσι

bet365

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση στην προσπάθεια καταπολέμησης της ομοφοβίας στα αγγλικά γήπεδα προχώρησε η Τσέλσι, καθώς ανακοίνωσε την ίδρυση του πρώτου συνδέσμου ομοφυλόφιλων οπαδών της.

Το ζήτημα της εξάλειψης των ομοφοβικών προκαταλήψεων απασχολεί ιδιαίτερα τους Άγγλους, με την Τσέλσι να αναλαμβάνει δράση ανακοινώνοντας και επίσημα την δημιουργία του πρώτου συνδέσμου ομοφυλόφιλων φιλάθλων της.

Ο σύλλογος σε συνεργασία με την τον Πρόεδρο της LGBT (Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας), Εντ Κόρνελ, ο οποίος είναι παράλληλα και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Τσέλσι ανακοίνωσαν τα σχέδια για την υλοποίηση της πρωτοποριακής αυτής κίνησης.

«Ο σύλλογος είναι υπερήφανος για τη διαφορετικότητά του και στόχος είναι να εργαστεί υπέρ της κατάρριψης οποιονδήποτε στερεοτύπων. Δεχόμαστε όλους ως μέλη μας, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, σεξουαλική ταυτότητα και γένος», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Τσέλσι, ενώ ο Εντ Κορνέλ από την πλευρά του τόνισε:

«Ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας είμαι πραγματικά υπερήφανος για το γεγονός πως ο σύλλογος υποστηρίζει τη δημιουργία συνδέσμου ομοφυλοφίλων, επιτρέποντας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο Stamford Bridge. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας και να βοηθήσουμε την τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα να νιώθει άνετα, καθώς ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το αγαπάμε όλοι ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές προτιμήσεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα