Ανατροπή με Σιόβα, αποστολή 21 παικτών και κλειστά χαρτιά

Δημήτρης Τομαράς
Ανατροπή με Σιόβα, αποστολή 21 παικτών και κλειστά χαρτιά

bet365

Ο Σιόβας έσφιξε τα δόντια του και μπήκε αποστολή για την Άντερλεχτ. Ο Μάρκο Σίλβα πήρε 21 παίκτες αλλά κράτησε κλειστά χαρτιά για 11άδα.
Το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα-ρεβάνς, με την Άντερλεχτ, στο Καραϊσκάκη. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στην τακτική, μέσα από ασκήσεις σε κανονική ροή παιχνιδιού, αλλά και στατικές φάσεις.
Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκαν τόσο ο Δημήτρης Σιόβας, όσο και ο Ερνάνι. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς, την οποία ο Σίλβα γνωστοποίησε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης. Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ. Αναφορικά με την 11άδα για Άντερλεχτ ο Ίβηρας ανακάτεψε ξανά την... τράπουλα. Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και τα ερωτηματικά για το κέντρο και τα άκρα παραμένουν. Οι τρεις υποψήφιοι για να κοπούν είναι οι Σιόβας, Μπουχαλάκης και Ερνάνι.
• Μαζί με τον προπονητή Μάρκο Σίλβα, στην συνέντευξη Τύπου (17:45 στο Καραϊσκάκη) θα είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα