Επιστροφή για Πίτου Γκαρσία, Κεϊτά

Επιστροφή για Πίτου Γκαρσία, Κεϊτά

Νίκος Μαρούδας
Επιστροφή για Πίτου Γκαρσία, Κεϊτά

bet365

Ο Πίτου Γκαρσία θα είναι εκτός απροόπτου και πάλι στην αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Ηρακλή, ενώ επιστρέφει και ο Κεϊτά.

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Ηρακλή στο Περιστέρι συνέχισε την Τετάρτη (24/2) ο Ατρόμητος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για όσους έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό και κανονικά για τους υπόλοιπους. Το ευχάριστο για τον Τραϊανό Δέλλα είναι ότι έχει άπαντες στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (29/2).

Συγκεκριμένα, από χθες έχει επανέλθει ο Σουμπίνιο, ενώ εκτός απροόπτου στην αποστολή θα είναι και ο Πίτου Γκαρσία. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τον Πολ Κεϊτά, αφού εξέτισε την ποινή του στο ματς με τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα