Τσιώλης: «Δε μπορούσα να αρνηθώ την ΑΕΛ»

Τσιώλης: «Δε μπορούσα να αρνηθώ την ΑΕΛ»

Τσιώλης: «Δε μπορούσα να αρνηθώ την ΑΕΛ»

Την επιστροφή του στην Λάρισα, σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης, που δεν έκρυψε την χαρά του, ενώ αποκάλυψε τι του είπε για να τον... πείσει ο Αλέξης Κούγιας. 

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην οικογένεια της Λάρισας, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» ο Σάκης Τσιώλης, που αποκάλυψε πως είχε και το καλοκαίρι επαφή με τους «βυσσινί». 

«Για τη συμφωνία του με την ΑΕΛ: «Επιστρέφω μετά από 27 χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΛ. Ευτύχησα να είμαι μέλος της ομάδας τη χρυσή δεκαετία του ’80 και κατά ένα περίεργο τρόπο πάντα κάτι έβγαινε από μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω». 

Για το πώς έγινε η προσέγγιση από τον Αλέξη Κούγια: «Από το καλοκαίρι με είχε συναντήσει, μου είχε πει ότι θέλει να πάρει τη Λάρισα και με θέλει στην ομάδα. Δύο μέρες πριν, όμως, είχα δώσει τα χέρια και το λόγο μου με την Κέρκυρα. Τώρα που είμαι ελεύθερος και η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή έγινε ξανά η προσέγγιση και ήταν πολύ δύσκολο να μην συμφωνήσουμε. Για ομάδες όπως η Λάρισα δεν μπαίνει ως εμπόδιο η κατηγορία που αγωνίζεται». 

Για το τί του είπε: «Μου είπε το εξής: "Όλη η Λάρισα περιμένει να έρθεις. Τα κλειδιά της ομάδας είναι εδώ, είναι θέμα δικό σου"». 

Για το πώς φαντάζεται τη συνεργασία του με τον Κούγια: «Στη φετινή περίοδο και αναλογιζόμενος το βάρος της ΑΕΛ βλέπουμε ότι είναι ένας άλλος Κούγιας. Η Λάρισα τον καλύπτει από όλες τις πλευρές και έχει ένα μακροπρόθεσμο όραμα για την ομάδα. Όλο αυτό τον κάνει πιο συνεργάσιμο και ήρεμο. Δεν συζητήθηκε καν το οικονομικό κομμάτι, αφού αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι πως θα επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που πρέπει. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ αν δεις την ιστορία μου. Έχουμε καλή επαφή, μας ενώνει η αγάπη μας για την ΑΕΛ. Εδώ που είναι η ομάδα δεν θα έχουμε πρόβλημα για να προχωρήσουμε».

Best of internet