Στοΐκοβιτς στο gazzetta.gr: «Παρακολουθούσα τον Γιάννου πολύ καιρό»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στοΐκοβιτς στο gazzetta.gr: «Παρακολουθούσα τον Γιάννου πολύ καιρό»

bet365

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, προπονητής της Γκουανγκζού R&F, δεν δίστασε να εκφράσει την χαρά του στο gazzetta.gr για το γεγονός ότι θα έχει στην ομάδα του τον Απόστολο Γιάννου, ενώ μας είπε ότι εκείνος τον πρότεινε στο σύλλογο καθώς τον παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο άνθρωπος που αποτελεί την αιτία για τη μεταγραφή του Απόστολου Γιάννου στην Κίνα, ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr, από την Αυστραλία, όπου η Γκουανγκζού R&F δίνει φιλικά προετοιμασίας.

Ο 50χρονος τεχνικός, που αποτελεί από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του σέρβικου ποδοσφαίρου, με σπουδαία καριέρα τόσο με τους «πλάβι» όσο και με Ερυθρό Αστέρα και Μαρσέιγ, δεν κρύβει την χαρά του για το γεγονός ότι θα έχει τον Γιάννου στην ομάδα του.

Παράλληλα στέκεται στα στοιχεία που 26χρονου επιθετικού που τον έκαναν να... κολλήσει μαζί του, μιας και τον παρακολουθεί πολύ καιρό, όπως μας είπε.

Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι το βαρύ πυροβολικό των «πολιτών». Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Αργεντινός σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα Ντινάμο Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Το γεγονός και μόνο που ο Γιάννου κάνει μία τόσο σημαντική προσωπικότητα για το ποδόσφαιρο να μιλάει με τα πιο θερμά λόγια, είναι άκρως κολακευτικό για το νεαρό παίκτη.

Ποια είναι η άποψή σας για τον Γιάννου;

«H γνώμη μου για τον Απόστολο Γιάννου είναι πολύ θετική. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, με πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Ως ομάδα κοιτούσαμε να φέρουμε κάποιον σαν τον Απόστολο. Τον είχα προτείνει στο σύλλογό μου, επειδή τον παρακολουθούσα πολύ καιρό και θα είμαι χαρούμενος με το να τον έχω στην ομάδα μου», μας είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω να μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά, με τις κινήσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα γκολ του φυσικά».

Κατά πόσο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γκουανγκζού;

«Μόλις έφτασε στην Γκουανγκζού. Ελπίζω όλα να είναι εντάξει. Αυτή είναι η τελευταία πληροφόρηση που έχω από τους ανθρώπους της ομάδας».

Εσάς, πως σας έλκυσε το ασιατικό ποδόσφαιρο;

«Είχα δουλέψει στην Ιαπωνία (FC Nagoya) για έξι χρόνια. Ξέρω το ασιατικό ποδόσφαιρο πολύ καλά, όπως ξέρουν και εκείνοι τη δουλειά μου.

Με κάλεσαν από την Γκουανγκζού στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, να βοηθήσω την ομάδα να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αισθάνθηκα μεγάλη πρόκληση αυτόν τον στόχο, τον οποίο και εκπληρώσαμε. Ύστερα απ' αυτό μου πρότειναν νέο συμβόλαιο, το οποίο και αποδέχθηκα. Πρόκειται για μια επαγγελματική προοπτική, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Κίνα αυτή την στιγμή. Η Γκουανγκζού είναι μια όμορφη πόλη και το ποδόσφαιρο εδώ αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα