Κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω... Ερντογάν ο Χακάν Σουκούρ!

Κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω... Ερντογάν ο Χακάν Σουκούρ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω... Ερντογάν ο Χακάν Σουκούρ!

bet365

Κάποια μηνύματα από τον λογαριασμό του Χακάν Σουκούρ στο twitter, με υβριστικό περιεχόμενο προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, έβαλαν τον παλαίμαχο αστέρα σε μπελάδες και αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, λέγεται ότι ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο προς τον Ταγίπ Ερντογάν και τον γιο του, με τον 44χρονο ν' αρνείται τις κατηγορίες και να τονίζει πως όσα «ανέβηκαν» στο twitter δεν είχαν στόχο τον Πρόεδρο της χώρας του.

Η υπερασπιστική του γραμμή απορρίφθηκε από τους εισαγγελείς που θεωρούν ότι ξεκάθαρα τα μηνύματα είχαν στόχο τον Ερντογάν και πλέον, ο Χακάν Σουκούρ μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες και πιθανή τιμωρία φυλάκισης για τέσσερα χρόνια (!), σ' ένα ζήτημα που θίγει φυσικά και το θέμα της ελευθερίας του λόγου...

Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι το βαρύ πυροβολικό των «πολιτών». Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Αργεντινός σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα Ντινάμο Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα