Στις προπονήσεις και πάλι Φούντας-Ιγκλέσιας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στις προπονήσεις και πάλι Φούντας-Ιγκλέσιας

bet365

Καλά ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, μιας κι οι Ιγκλέσιας-Φούντας επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στο παρελθόν. Άπαντες στον Αστέρα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τη στιγμή που ο Απόστολος Γιάννου είναι στην Κίνα, για να βάλει στην τελική ευθεία τη μεταγραφή του στην Γκουανγκζού, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είδε τους Φούντα και Ιγκλέσιας να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπολογίζονται και στο ματς της Κυριακής, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Στην έδρα του ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Αστερας Τριπολης το Σάββατο. Σε απόδοση 4.75 το διπλό των Αρκάδων στην Interwetten.

Στη σημερινή προπόνηση, οι Αρκάδες έπαιξαν μικρά ματς, με τον τεχνικό της ομάδας να τους δίνει εντολές και να τους ζητάει κάποια πράγματα που θα πρέπει να βγάζουν και κατά τη διάρκεια των ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα