Ντέκο στο gazzetta.gr: «Με ήθελαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αλλά...»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ντέκο στο gazzetta.gr: «Με ήθελαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αλλά...»

bet365

Ο αρτίστας του ποδοσφαίρου Ντέκο ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στο gazzetta.gr για τις επαφές του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, την ήττα από την Ελλάδα στον τελικό του Euro 2004, τον Φερνάντο Σάντος αλλά και τον Λιονέλ Μέσι!

Ένας μάγος της μπάλας πρόσφερε λίγη από τη λάμψη του τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα.

Ο σπουδαίος Ντέκο (@Deco20oficial), ο οποίος κατέκτησε σχεδόν τα πάντα στην 17χρονη καριέρα του, με αφορμή την επίσκεψη του στην Αθήνα για λογαριασμό της Heineken (@Heineken) και του «#ChampionTheMatch» παραχώρησε συνέντευξη στο gTV.

O άλλοτε συμπαίκτης των Μέσι και Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα, ήταν αποκαλυπτικός . Ο δύο φορές τροπαιούχος στο Champions League, αλλά και νικητής της Αργυρής Μπάλας το 2004, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Μέσι, στην απογοήτευση του για την ήττα στον τελικό του Euro 2004, στους Έλληνες οπαδούς, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχαν συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

Ο Ντέκο παράλληλα μίλησε για την συμβολή του Φερνάντο Σάντος στην καριέρα του, ενώ σχολίασε το φετινό Champions League κάνοντας τα προγνωστικά του για το ποια ομάδα θα το κατακτήσει, εκφράζοντας την επιθυμία να σηκώσει ξανά την κούπα η Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου χρησιμοποιώντας τα #ChampionTheMatch, #Heineken και κάνοντας mention το @Ηeineken_gr μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα πακέτο φιλοξενίας στη μαγευτική Ίμπιζα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League.

«Deco, mágico para sempre» (Ντέκο, μαγεία για πάντα), όπως συνήθιζαν να λένε και οι οπαδοί της Πόρτο για τον αρτίστα της «στρογγυλής θεάς».

*Eυχαριστούμε θερμά την Heineken για την συμβολή της στην πραγματοποίηση της συνέντευξης καθώς και τη μεταφράστρια Ειρήνη Θεοφυλακτοπούλου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα