Άλλο ένα ματς για... βασιλικό ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Άλλο ένα ματς για... βασιλικό ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

bet365

Ακόμα ένα θετικό βήμα πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα για να φτάσει σε σύνολο τα 34 παιχνίδια δίχως ήττα και να ισοφαρίσει ρεκόρ που διατηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και 27 χρόνια!

Οι «μπλαουγκράνα», με το 2-0 επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» έφτασαν στα 33 παιχνίδια δίχως να ηττηθούν και συνεχίζουν απτόητοι και ακάθεκτοι, με τον Λουίς Ενρίκε να τους επιβραβεύει και με δύο μέρες ρεπό, προκειμένου όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια να είναι γεμάτοι ενέργεια!

Αν την Κυριακή καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σεβίλλη για την Πριμέρα Ντιβισιόν, αυτό θα σημάνει και την ισοφάριση ενός ρεκόρ που διατηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης από την εποχή του Λίο Μπενάκερ, τη σεζόν 1988-1989.

Τότε, η «βασίλισσα» συμπλήρωσε 34 ματς δίχως ήττα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι το βαρύ πυροβολικό των «πολιτών». Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Αργεντινός σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα Ντινάμο Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο τρόπος που... υποδιαιρούνται οι αριθμοί 33 και 34 των αήττητων σερί των «αιωνίων» αντιπάλων στην Ισπανία, είναι πως η Ρεάλ τότε είχε 25 νίκες και εννέα ισοπαλίες, τη στιγμή που οι Καταλανοί έχουν φτάσει στις 27 νίκες και έξι ισοπαλίες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα