Με... σχεδόν δεδομένη την πρόκριση, διήμερο ρεπό

Με... σχεδόν δεδομένη την πρόκριση, διήμερο ρεπό

Κώστας Ζάλιαρης
Με... σχεδόν δεδομένη την πρόκριση, διήμερο ρεπό

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του στη Μπαρτσελόνα με διήμερο ρεπό μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ.

Τα δύο γκολ του Μέσι, που για πρώτη φορά στην καριέρα του νίκησε τον Πετρ Τσεχ και ουσιαστικά έστειλε τη Μπαρτσελόνα με το ενάμιση πόδι στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έφεραν την επιβράβευση από τον Λουίς Ενρίκε.

Ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του να χαλαρώσουν σήμερα και αύριο και να επιστρέψουν στις προπονήσεις από Παρασκευή, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Σεβίλλη.

Και τις δύο προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν, οι «ροχιμπλάνκος» είναι αυτοί που χαμογέλασαν. Παίξε ένα στοίχημα στο Αιντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης και η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Ούτως ή άλλως, χρειάζονται και αυτές οι χαλαρές μέρες, δεδομένου πως η ομάδα έχει μεν απόσταση ασφαλείας στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ακόμα αρκετές αγωνιστικές, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, έστω κι αυτός είναι στα τέλη Μαΐου...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα