Ταραβέλ: «Είναι τρελοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Ταραβέλ: «Είναι τρελοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ταραβέλ: «Είναι τρελοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

bet365

Ο στόπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζερεμί Ταραβέλ προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο 28χρονος Γάλλος έζησε από πρώτο χέρι την καυτή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αν και προηγήθηκε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό εν τούτοις γνώρισε την ήττα με 2-1.

Ο Ταραβέλ, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Λόκερεν και Ζούλτε Βάρεγκεμ μίλησε στον βελγικό Τύπο για τη δυναμική του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και την υποστήριξη των οπαδών του.

«Όταν οι Έλληνες σκοράρουν το γήπεδο τραντάζεται. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι διαφορετική ομάδα. Κυριεύεται από ευφορία», τόνισε αρχικά ο Ταραβέλ για να αναφερθεί εν συνεχεία στο ματς της ομάδας του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τον περασμένο Νοέμβριο.

«Προηγηθήκαμε στο πρώτο 20λεπτο όπου επικρατούσε ηρεμία στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μεγάλη πίεση και ισοφαριστήκαμε στο 65΄. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε με 10 παίκτες.

Και τις δύο προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν, οι «ροχιμπλάνκος» είναι αυτοί που χαμογέλασαν. Παίξε ένα στοίχημα στο Αιντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης και η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Όταν στις καθυστερήσεις δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα στο γήπεδο επικράτησε πανζουρλισμός. Το στάδιο πήρε φωτιά. Το να παίζεις εκεί είναι στα αλήθεια εντυπωσιακό. Έχουν τρελούς οπαδούς».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα