Ένσταση από τη Βαλένθια για το σκάνδαλο (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ένσταση από τη Βαλένθια για το σκάνδαλο (vids)

bet365

Το αίσθημα της αδικίας δεν έχει φύγει – και δικαιολογημένα – από τις τάξεις της Βαλένθια, η οποία έκανε ένσταση για το σκάνδαλο στον αγώνα με την Τσέλσι στο Youth League, με τον ρέφερι να μη βλέπει πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Οι Νέοι των «μπλε» πέρασαν στους «8» του Youth League με το τελικό 5-3 που διαμορφώθηκε στη «ρωσική ρουλέτα» του αγώνα με τις «νυχτερίδες» έπειτα από το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα στο προπονητικό κέντρο του «Cobham».

Στα πέναλτι, ωστόσο, σημειώθηκε σκάνδαλο, αφού η εκτέλεση του Αλμπέρτο Γκιλ για τους Ισπανούς πέρασε την τελική γραμμή και χτύπησε στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού, με τον ρέφερι, Αντριέν Τζακοτέ, να μην το βλέπει και ν' αντιλαμβάνεται εκείνη τη στιγμή πως ήταν απλά δοκάρι!

Η Βαλένθια διαμαρτυρήθηκε έντονα και έκανε γνωστό πως έκανε ένσταση για το παιχνίδι, στο φινάλε του οποίου πανηγύρισαν οι Λονδρέζοι την πρόκριση στα προημιτελικά.

Και τις δύο προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν, οι «ροχιμπλάνκος» είναι αυτοί που χαμογέλασαν. Παίξε ένα στοίχημα στο Αιντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης και η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι υπήρξε και κόντρα ανάμεσα στους Σιβέρα και Πάλμερ, με τον τελευταίο να εκτελεί με πανένκα από την άσπρη βούλα, κάτι που θεωρήθηκε από τον πορτιέρο της Βαλένθια ως έλλειψη σεβασμού...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα