ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί το πρόγραμμα της παρουσίας του στις ΗΠΑ.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα μπορέσει ο Ιβάν Σαββίδης να είναι πίσω στη Θεσσαλονίκη έως την ερχόμενη Τετάρτη (2/3) προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Ιβάν Σαββίδης αποδεχόμενος την πρόσκληση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επισκεπτόμενος τη Νέα Υόρκη έχει προγραμματίσει συναντήσεις με ηγετικά στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, διπλωματικές αρχές και πολιτικούς της περιφέρειας της Νέας Υόρκης, ενώ θα δώσει το παρών στην Παγκόσμια Διάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «LaGuardia Plaza» του Κουίνς, με συμμετοχή νέων από όλο τον κόσμο. Παράλληλα ο κ. Σαββίδης θα παραβρεθεί και στον 51ο χορό του Συλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Terrace on the Park» στην Αστόρια, εκδήλωση που αποτελεί μέρος του τριήμερου ποντιακού φεστιβάλ (27-29 Φεβρουαρίου) και στην οποία αναμένεται να τιμηθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για τη συνολική προσφορά του.

Το ταξίδι του Ιβάν Σαββίδη στις ΗΠΑ έχει έντονο και το στοιχείο του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στον δεύτερο όροφο του ιδιόκτητου Ποντιακού σπιτιού «Κομνηνοί» στην Αστόρια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα