«Τέλος η σεζόν για Ζουκουλίνι»

«Τέλος η σεζόν για Ζουκουλίνι»

«Τέλος η σεζόν για Ζουκουλίνι»

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου ξεκαθάρισε πως ο Μπρούνο Ζουκουλίνι δεν προλαβαίνει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν.

Μπορεί ο Μπρούνο Ζουκουλίνι να επιθυμεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, πριν το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται εφικτό. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου μιλώντας στον Sport FM 94,6...

Αναλυτικά ο Λάκης Νικολάου μίλησε...

Για την απόφαση ο Ζουκουλίνι να εγχειριστεί στην Αγγλία: «Ο Ζουκουλίνι ήταν δανεικός με αποτέλεσμα την ευθύνη της κατάστασης του να την έχουν οι γιατροί της ομάδας στην οποία ανήκει. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους και συμφωνήσαμε να πάει στην Αγγλία να χειρουργηθεί, αφού εκείνοι έχουν την ευθύνη για τον παίκτη». 

Για τον χρόνο μέχρι να επιστρέψει: «Δεν είναι κάτι το οποίο έχει ακριβή χρονική περίοδο. Μετά το χειρουργείο ο παίκτης μπαίνει σε πρόγραμμα και στον 1,5 μήνα μπορεί να περπατήσει χωρίς χρήση πατερίτσας. Έπειτα χρειάζεται ακόμα 1,5 μήνα για να επιστρέψει. Μιλάμε δηλαδή για τρεις με τέσσερις μήνες για να μπορέσει να επιστρέψει πλήρως. Στην ουσία τελειώνει η χρονιά για τον Ζουκουλίνι. Μετά τις 20 μέρες θα ξεκινήσει να γυμνάζεται, χωρίς να επιβαρύνει το πόδι του, αφού δεν μπορείς να ρισκάρεις με τον παίκτη». 

Για τον Γκουστάβο Πογιέτ: «Ο καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι θετικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι βρήκε και κάτι καλό από τον προηγούμενο προπονητή. Θεωρώ ότι προσφέρει αρκετά στην ομάδα όπως και ο Δέλλας. Καλό θα ήταν να μείνει στην ομάδα». 

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ντέρμπι και οι δύο ομάδες μπαίνουν ακριβώς με τις ίδιες πιθανότητες στο γήπεδο. Ο Πογιέτ έχει προσαρμοστεί πιο γρήγορα στη νοοτροπία της ομάδας από τον Στραματσόνι. Σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να πεις ποιος είναι καλύτερος». 

Για τα διοικητικά της ΕΠΟ: «Μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μπορεί να αλλάξει κάτι. Μόνο όταν φύγει και ο τελευταίος κηπουρός από την ΕΠΟ, μπορεί να γίνει αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δοθεί χόρος σε επαγγελματίες και τεχνοκράτες για να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν χρειαζόμαστε παράγοντες στο ποδόσφαιρο, αλλά ανθρώπους που να ξέρουν να διοικήσουν».  

Best of internet