Θέλει τον Ζουκουλίνι για τα πλέι οφ ο Πογιέτ

Θέλει τον Ζουκουλίνι για τα πλέι οφ ο Πογιέτ

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει τον Ζουκουλίνι για τα πλέι οφ ο Πογιέτ

bet365

Μπορεί ο Μπρούνο Ζουκουλίνι να έμεινε μόλις 23 ημέρες στην ΑΕΚ αλλά πρόλαβε να δεθεί με την ομάδα σε σημείο που δεν αποκλείεται και την επόμενη σεζόν οι δρόμοι τους να συναντηθούν και μετά τι καλοκαίρι.

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ένωσης αφού σε μια ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες. Παρά τον τραυματισμό του στην ΑΕΚ είχαν δεθεί σε τέτοιο σημείο με τον Αργεντινό άσο, που υπήρχαν σκέψεις για την επέκταση του δανεισμού του.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», πως ο Γκουστάβο Πογιέτ επικοινώνησε ο ίδιος με το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι τονίζοντάς τους ότι θα χρειαστεί τον Αργεντινό στα πλέι οφ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο να κινηθεί η αποθεραπεία του.

Η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι ήταν θετική με τους Άγγλους όμως να ξεκαθαρίζουν ότι όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας και το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα