Γκουαρδιόλα: «Δεν νομίζω να περίμενε κανείς να νικήσουμε τη Γιουβέντους 7-0»!

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Δεν νομίζω να περίμενε κανείς να νικήσουμε τη Γιουβέντους 7-0»!

bet365

Την προσπάθεια των παικτών του και το αποτέλεσμα του αγώνα υπερασπίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το 2-2 της Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους με 2-2.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας κυριάρχησαν περίπου μέχρι το 60’ στην αναμέτρηση, καθώς τα γκολ του Τόμας Μίλερ και Άριεν Ρόμπεν τους έδωσαν σαφές προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση. Η «Κυρία» όμως κατάφερε να αντιδράσει, ισοφάρισε σε 2-2 μέχρι το 76’ και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέρθηκε στις αρετές της ιταλικής ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μας, αγωνιστήκαμε εξαιρετικά και στα 90’ και όχι μόνο για 60’.

» Ξέραμε πως η Γιουβέντους θα έχει τις ευκαιρίες της. Σίγουρα θα ήμασταν καλύτερα αν παίρναμε τη νίκη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζαμε απέναντι στη Γιουβέντους, που είναι πρωταθλητές Ιταλίας και φιναλίστ της διοργάνωσης στην περσινή σεζόν. Δεν νομίζω πως θα ήταν λογικό αν περίμενε κανείς από μας να νικήσουμε με 7-0 μια τέτοια ομάδα!», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα