Το σθένος των παικτών της Γιουβέντους εξύμνησε ο Αλέγκρι

Gazzetta team
Το σθένος των παικτών της Γιουβέντους εξύμνησε ο Αλέγκρι

bet365

Θέληση, κουράγιο και όρεξη για μάχη ήταν κατά τον Μάξι Αλέγκρι οι αιτίες της «επιστροφής» της Γιουβέντους στον αγώνα και της ισοφάρισης απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί οι Βαυαροί του Πεπ Γκουαρδιόλα να προηγήθηκαν με 0-2 και να προϊδεάζουν άπαντες για μια «ξεκούραστη» ρεβάνς στο Μόναχο, όμως οι γηπεδούχοι της Γιουβέντους κάθε άλλο παρά συμφωνούσαν.

Αυτό τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας», κάνοντας λόγο για «θάρρος» και «σθένος» που επέδειξαν οι παίκτες του: «Έπρεπε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και τα παιδιά το κατάφεραν. Μην ξεχνάμε πως η Μπάγερν είναι μια εξαιρετική ομάδα, όμως καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας.

» Πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά για ό,τι κατάφεραν απόψε. Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, αφού παίζαμε με ένα απ’ τα φαβορί της διοργάνωσης. Πρέπει οι παίκτες μου να συνειδητοποιήσουν πως έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες απ’ αυτές που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο και πως μπορούν πολύ καλύτερα απ’ αυτό», σχολίασε ο Ιταλός αλενατόρε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα