Μπήκαν οι Ιγκλέσιας, Φούντας

Νίκος Τσιώκος
Μπήκαν οι Ιγκλέσιας, Φούντας

bet365

Οι Ιγκλέσιας και Φούντας ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Αστέρα. Ατομικό για Τριανταφυλλόπουλο, Τσοκάνη.

Δύο ευχάριστα είχε στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο τεχνικός των Αρκάδων είδε τους Ματίας Ιγκλέσιας και Ταξιάρχη Φούντα να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής, με τους δύο παίκτες να μετράνε αντίστροφα για την επάνοδό τους στη δράση.

Αντίθετα, οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Τσοκάνης παρέμειναν εκτός, αφού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, κατοχής μπάλας με στόχο τη μετάβαση και δουλειά στην αμυντική και επιθετική τακτική.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη της πεντάδας, θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Τετάρτη (24/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα