Σίλβα σε παίκτες: «Πίστη και υπομονή στο παιχνίδι μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα σε παίκτες: «Πίστη και υπομονή στο παιχνίδι μας»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα αξίωσε από τους παίκτες του στον Ρέντη να έχουν πίστη στις δυνάμεις τους αλλά και μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι τους. Τα... ερωτηματικά για τα χαφ.

Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας την Τρίτη στον Ρέντη στους παίκτες του, τους ζήτησε «πίστη και υπομονή στο παιχνίδι μας! Δεν πρέπει με τίποτα να βγούμε εκτός του αγωνιστικού μας... σχεδιασμού. Να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάμε να πάρουμε το ματς και την πρόκριση. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας από κάθε άποψη. Και βέβαια εκτός από εμάς και για τον κόσμο μας».

Ο Σίλβα ζήτησε πίεση, συγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα από το πρώτο λεπτό ενώ επανέλαβε στους παίκτες του πως είναι ανώτεροι των Βέλγων. Οι δοκιμές του Μάρκο Σίλβα περιλάμβαν διάφορα πρόσωπα και σχήματα ενώ δοκίμασε και την ενδεκάδα των Βρυξελλών (σ.σ. αλλά με τον Ομάρ μέσα αντί του Σαλίνο και φυσικά τους Ντα Κόστα - Μποτία κεντρικό αμυντικό δίδυμο λόγω του προβλήματος του Σιόβα). Ο Ρομπέρτο ο κίπερ και όπως φαίνεται στα μετόπισθεν το προβάδισμα το έχουν οι Ομάρ - Ντα Κόστα - Μποτία - Μαζουάκου.

Για το κέντρο υπάρχουν οι σκέψεις και τα διλήμματα του Σίλβα, όπως τα καταγράψαμε χθες. Ο Κασάμι τον έχει προβληματίσει ευχάριστα και ο Καμπιάσο υπάρχει ως επιλογή, όπως και το σερβικό... δίδυμο των Ζντιέλαρ - Μιλιβόγιεβιτς. Στην επίθεση οι Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ιντέγιε δείχνουν να έχουν... κλειδώσει ξανά τις θέσεις τους και ακολούθως μένουν οι Τσόρι και Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος παραμένει στα υπ' όψιν του Ίβηρα, παρά το γεγονός πως δεν έκανε καλό ματς στο Βέλγιο. Ο Τσόρι από την άλλη συνεχίζει να δείχνει με κάθε τρόπο την ποιότητά του, την εμπειρία του και το πόσο πολύ μπορεί να κάνει την διαφορά σε ένα ματς. Τα βασικά ερωτηματικά λοιπόν είναι για μία θέση στο κέντρο και μία στο ένα άκρο της επίθεσης.

Με βάση τα όσα έχει δείξει ο Σίλβα και τις ενδείξεις και την αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη μετά την προπόνηση της Τρίτης οι... σίγουροι της 11άδας της Πέμπτης φαίνεται να είναι οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουάκου, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ιντέγιε. Ο Σιόβας έτσι και αλλιώς και μετά την προπόνηση της Τρίτης δύσκολα θα μπορέσει να μπει αποστολή. Αντίθετα ο Ερνάνι μπορεί να τα καταφέρει. Την Τετάρτη ο Σίλβα προσανατολίζεται στο να έχει πιο ξεκάθαρες δοκιμές για την αρχική 11άδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα