ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

Στο στάδιο της επιστροφής βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Ροντρίγκες και Ζάιρο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται μέσα στο επόμενο 15θήμερο να πουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.  

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία μετά από το τελευταίο ρεπό για τις επόμενες 15 μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Ο Ίγκορ Τούντορ έβγαλε και όσους αγωνίστηκαν προχθές στο γήπεδο και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα τεχνικής (για την υποδοχή και μεταβίβαση υπό πίεση) και τακτικής. Αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών έμεινε περίπου 45 λεπτά στο γήπεδο πριν ακολουθήσει πρόγραμμα παθητικής αποκατάστασης και αποθεραπείας.Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν διπλάσιο χρόνο με ασκήσεις που στόχευαν στην εμπέδωση των ποδοσφαιρικών αρχών της ομάδας.

Κλάους , Ροντρίγκες και Ζάιρο έβαλαν σήμερα ασκήσεις με μπάλα στο πρόγραμμα αποθεραπείας τους, περνώντας στο στάδιο της αντίστροφης μέτρησης για την πλήρη επιστροφή τους (10-15 μέρες), ενώ ο Γλύκος συνέχισε με τρέξιμο. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ».

Best of internet