ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

bet365

Στο στάδιο της επιστροφής βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Ροντρίγκες και Ζάιρο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται μέσα στο επόμενο 15θήμερο να πουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία μετά από το τελευταίο ρεπό για τις επόμενες 15 μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Ο Ίγκορ Τούντορ έβγαλε και όσους αγωνίστηκαν προχθές στο γήπεδο και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα τεχνικής (για την υποδοχή και μεταβίβαση υπό πίεση) και τακτικής. Αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών έμεινε περίπου 45 λεπτά στο γήπεδο πριν ακολουθήσει πρόγραμμα παθητικής αποκατάστασης και αποθεραπείας.Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν διπλάσιο χρόνο με ασκήσεις που στόχευαν στην εμπέδωση των ποδοσφαιρικών αρχών της ομάδας.

Κλάους , Ροντρίγκες και Ζάιρο έβαλαν σήμερα ασκήσεις με μπάλα στο πρόγραμμα αποθεραπείας τους, περνώντας στο στάδιο της αντίστροφης μέτρησης για την πλήρη επιστροφή τους (10-15 μέρες), ενώ ο Γλύκος συνέχισε με τρέξιμο. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα