Οδηγός η Τρίπολη για ΠΑΣ Γιάννινα

Οδηγός η Τρίπολη για ΠΑΣ Γιάννινα

Οδηγός για τη συνέχεια του ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ώστε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανθρακικό.

Οδηγός η Τρίπολη για ΠΑΣ Γιάννινα

Ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχτεί πολλά γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Πετράκης είδε την ομάδα του να διατηρεί το μηδέν στην άμυνά της στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών είναι ικανοποιημένος στα εκτός έδρας παιχνίδια και ζητάει από τους παίκτες του να έχουν αμυντική σταθερότητα.

Έτσι, βλέποντας την αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει το 3-5-2 και στην Κομοτηνή, αλλά και σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Αυτό αναμένεται να δοκιμάσει και τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τον «Άγιαξ» να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανθρακικό από τη στιγμή που έκανε φάσεις στην Τρίπολη απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (28/2) η προετοιμασία ξεκίνησε με την προπόνηση της Τρίτης (23/2), η οποία περιελάμβανε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ έγινε έγινε και αγωνιστικό δίτερα, και θα συνεχιστεί με άλλη μία το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2).

Best of internet