Δύσκολα ο Αμπντούν με Ολυμπιακό

Δύσκολα ο Αμπντούν με Ολυμπιακό

Νίκος Τσιώκος
Δύσκολα ο Αμπντούν με Ολυμπιακό

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε ότι δύσκολα θα είναι στην αποστολή για τον Ολυμπιακό ο Τζαμέλ Αμπντούν, με τον Αλγερινό να έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

«Ο Αμπντούν μπορεί να αποθεραπεύτηκε, αλλά σήμερα το πρωί ένιωσε και πάλι κάποια ενόχληση. Η φιλοσοφία μου είναι ότι ένας παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό θα πρέπει να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς για δύο εβδομάδες πριν επιστρέψει στην αποστολή», είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Ο Αλγερινός έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, όμως έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και γι' αυτό απουσίασε από το ματς της Δευτέρας (22/2). Έτσι, είναι πιθανό να χάσει και το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, κάτι που θα φανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Αν μέχρι το Σάββατο (27/2) ο «Ελέ» κρίνει πως είναι έτοιμος, τότε θα τον πάρει στην αποστολή, που θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ειδάλλως θα βγει... off για έκτο σερί αγώνα. Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός φέτος για τον Αμπντούν, με αποτέλεσμα να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στη Βέροια, καθώς έχει μετρήσει μόλις 12 συμμετοχές και 3 γκολ μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στροφές, όμως ακόμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να αγωνιστεί. Από τη μεριά του, ο Ρομπέρτο Μπατιόν συνέχισε το ατομικό του και οι Κόλα, Βεργώνης, Νάστος το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Επίσης, εκτός είναι και ο Τζόναθαν Λόπεζ, ενώ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών (τέσσερις) ο Δημήτρης Γιαννούλης. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν χθες και εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (28/2) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (24/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα