Γιουβέντους - Μπάγερν 2-2

Gazzetta team
Γιουβέντους - Μπάγερν 2-2

bet365

Η Μπάγερν κυριάρχησε μέχρι το 60', προηγήθηκε με 2-0, όμως η Γιουβέντους έκανε τη μεγάλη επιστροφή και το τελικό 2-2 της δίνει ελπίδα.

Η Γιουβέντους βρέθηκε από την κόλαση στη... γη! Οι Ιταλοί φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε το ματς, με την Μπάγερν να κυριαρχεί για 60', να προηγείται με 2-0, όμως στο τέλος οι απουσίες στην άμυνα έκαναν τη διαφορά. Η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να ισοφαρίσει, πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως το τελικό 2-2 της αφήνει ελπίδες, με τους Βαυαρούς να έχουν τον πρώτο λόγο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να έχουν εκπληκτική κυκλοφορία και τους γηπεδούχους να κάθονται πολύ πίσω, ψάχνοντας την αντεπίθεση. Μάλλον, όμως, το παράκαναν. Οι Βαυαροί πήραν τα πάνω τους και άρχισαν να πιέζουν από νωρίς. Ο Βιδάλ (4') είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Μπουφόν να βγάζει, ενώ στο 13' ο Μίλερ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, όμως έχασε το κοντρόλ! Οι μπιανκονέρι κατάφεραν να βγάλουν μόλις δύο καλές αντεπιθέσεις σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν παράπονα από τον διαιτητή Άτκινσον, ζητώντας πέναλτι για χέρι του Βιδάλ.

Ο Μπερνάτ (31') ήταν ο επόμενος που απείλησε τον Μπουφόν και το γκολ που δικαιούταν η Μπάγερν ήρθε στο 43'. Ο Ρόμπεν έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Ντάγκλας Κόστα στην άλλη πλευρά, ο Μπαρτσάλι δεν έδιωξε σωστά και ο Μίλερ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1 στο καλύτερο σημείο για τους Βαυαρούς.

Η εικόνα αρχικά δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, δεν έκαναν το λάθος, έπαιζαν με υπομονή και στο 55' ήρθε και το δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση, με τον Λεβαντόφσκι να αφήνει στον Ρόμπεν και τον Ολλανδό με γκολ-κατατεθέν να κάνει το 0-2 με ατομική προσπάθεια! Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι παράπονα για φάουλ του Πολωνού στο ξεκίνημα της φάσης, όμως ο Άτκινσον δεν έδωσε τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι όλα έδειξαν να έχουν τελειώσει. Τότε, όμως, ήρθε το λάθος του Κίμιχ στο 63', με τον Μάντζουκιτς να δίνει την ασίστ και τον Ντιμπάλα να πλασάρει άψογα για το 1-2! Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα στην ψυχολογία, με τους παίκτες του Αλέγκρι επιτέλους να πιέζουν ψηλά και στο 67' τον Κουαδράδο να χάνει τεράστια ευκαιρία, με τον Νόιερ να βγάζει. Ο ρυθμός ανέβηκε, ο Πογκμπά απείλησε στο 68' και η ισοφάριση ήρθε στο 76'.

Η άμυνα της Μπάγερν έπαιξε πολύ παθητικά, οι γηπεδούχοι γύρισαν την μπάλα και μετά από γύρισμα του Μοράτα, ο Στουράρο, που είχε περάσει στο ματς 7' νωρίτερα, πρόλαβε τον Κίμιχ και έκανε το 2-2! Το ματς πήρε φωτιά, αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, όμως η κλασική ευκαιρία έλειψε και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Εβρά, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Λίχσταϊνερ, Κεντίρα (69' Στουράρο), Μαρκίζιο (46' Ερνάνες), Πογκμπά, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (75' Μοράτα), Μάντζουκιτς

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Βιδάλ, Λαμ, Μπερνάτ (74' Μπενάτια), Τιάγκο, Ρόμπεν, Ντάγκλας Κόστα (84' Ριμπερί), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα