Ζέτερμπεγκ: «Αποθέωση με πάνω από 100.000 οπαδούς»!

Δημήτρης Τομαράς
Ζέτερμπεγκ: «Αποθέωση με πάνω από 100.000 οπαδούς»!

bet365

Ο Παρ Ζέτερμπεργκ σε συνέντευξή του πήγε τον χρόνο πίσω για να θυμηθεί τις πολύ καλές εποχές που έζησε με τον Ολυμπιακό και την αποθέωση από τον κόσμο.
Ο 45χρονος παλαίμαχος Σουηδός άσος είπε για:
Το πιο μεγάλο... πάρτι του μετά από αγώνα: Ήταν με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν ένα απλό πάρτι που γίνεται σε εστιατόριο ή άλλο μαγαζί. Είχαμε ένα τρομερό απόγευμα με τον έβδομο σερί τίτλο στην Ελλάδα. Ένα ρεκόρ στην Ελλάδα. Πάνω από 100.000 κόσμος μας αποθέωσε, ακολουθώντας την διαδρομή της αποστολής. Ήταν μία τρομερή και ασύλληπτη μεγάλη και πανηγυρική βραδιά.
Την ήττα που θυμάται πιο πολύ: Το 5-3 με τη Βέρντερ στη Βρέμη παρότι η Άντερλεχτ είχε προβάδισμα 0-3! Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Πραγματικά ντράπηκα για το τι έγινε. Αυτήν την ήττα την σκέφτομαι πολύ συχνά. Ακόμα ακούω το γερμανικό κοινό να τραγουδάει μετά από κάθε γκολ της ομάδας τους. Ήταν ένα σοκ που έκανα καιρό να το ξεπεράσω και ακόμα το θυμάμαι.
Το ποιο ματς θα έπαιζε ξανά: Το τελευταίο μου στο Άστριντ με την Άντερλεχτ. Ήταν με την Ζούλτε. Ήταν τα πάντα για εμένα εκείνο το ματς. Ένιωθα σαν ήρωας σε ρομαντική ταινία που βίωνα μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα και εξαιρετική επαφή με το κοινό. Θα καταγραφεί ως ίσως η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου. Στο γήπεδο ήταν και ο γιος μου και ο πατέρας μου. Ένιωσα την ζεστασιά και την αγάπη. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει εκείνη τη νύχτα. Είμαι ακόμα έτοιμος να ζω τέτοια βραδιά μία φορά την εβδομάδα.
Το πιο σημαντικό του γκολ ή το γκολ που του έχει μείνει πιο πολύ: Το απευθείας... χτύπημά μου στο Άστριντ με την Σταντάρ Λιέγης. Είχα χάσει ένα πέναλτι πριν, οπότε ήθελα να σκοράρω. Χτύπησα την μπάλα όσο πιο καλά μπορούσα. Ήξερα πως θα μπορούσα να... νικήσω τον Βέντραν Ρούνιε. Ίσως να μην ήταν το πιο ωραίο μου γκολ αλλά σίγουρα ήταν το καθοριστικό στην ροή ενός αγώνα. Αυτή η επιτυχία μας κράτησε σε τροχιά τίτλου, καθώς ενδεχόμενη απώλεια θα έδινε τον τίτλο στην Σταντάρ Λιέγης. Γι' αυτό το γκολ αυτό με... σημάδεψε για τα καλά.
Το πιο μεγάλο του επίτευγμα: Να δείξω σε όλους το πως μπορείς να ξεπεράσεις τον διαβήτη. Να τους δείξω πως παρά τα προβλήματα μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Στην πορεία αυτή δεν ήμουν ποτέ μόνος. Η ιδέα να δείξω σε όλους όσοι με αδίκησαν το τι μπορώ να κάνω με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και έδωσε ένα άλλο κίνητρο στην ζωή μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα