Ενοχλήσεις στο δικέφαλο για Κουτρουμάνο

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο για Κουτρουμάνο

Με χαλαρούς ρυθμούς άρχισε στον Παναιτωλικό η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη στο Αγρίνιο. Επιστροφή Παπουτσογιαννόπουλου και θεραπεία για Κουτρουμάνο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο για Κουτρουμάνο

Μετά την ισοπαλία στα Περιβόλια, στον Παναιτωλικό στρέφουν τα βλέμματα στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στο Αγρίνιο. Ένα ματς που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί και ως... τελικός αναφορικά πάντα με την προσπάθεια που κάνουν και οι δύο ομάδες για να προλάβουν την πεντάδα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρουν.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν είχε στην σημερινή προπόνηση τον Κουτρουμάνο που έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και τις επόμενες ημέρες θα φανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Επίσης ατομικό ακολούθησαν οι Αλεξίεβιτς και Βασιλείου. Στον αντίποδα επέστρεψε ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Την επιστροφή στις νίκες κυνηγά ο Παναιτωλικός, φιλοξενώντας την Ξάνθη. Στο 2.20 στη Novibet, ο άσος της ομάδας του Μαντζουράκη.

Ένα πρόγραμμα που είχε χαλαρούς ρυθμούς και ξεκίνησε αρχικά με ασκήσεις αντοχής, ενώ στην συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν στα Περιβόλια έκαναν αποκατάσταση προκειμένου να φορτσάρουν από αύριο ενόψει του Σαββατιάτικου μεγάλου αγώνα.

 

Best of internet