Χάσι: «Έτοιμοι για να παλέψουμε»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Έτοιμοι για να παλέψουμε»! (vids)

bet365

Οι Χάσι και Προτό μίλησαν για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και την ετοιμότητά τους. Το μηδέν στην άμυνα βασικό για Προτό.
Αναλυτικά το τι ειπώθηκε από τον Χάσι για:
Την 11άδα: Θα κάνουμε προπόνηση σε λίγο και μετά θα αποφασίσω για την ομάδα και την 11άδα.
Τις απουσίες της Άντερλεχτ και που οφείλονται: Δεν έχουν να κάνουν με αθλητικούς λόγους. Είναι προσωπικοί.
Το τι θα παίξει ρόλο η τακτική, η στρατηγική, η τεχνική ή η φυσική κατάσταση: Πάνω απ' όλα παίζει σημασία το να είμαστε συμπαγείς. Φυσικά θα παίξει ρόλο και το γεγονός πως έχουμε απουσίες αλλά είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι για να παλέψουμε.
Τον Τίλεμανς: Ξεκάθαρα θα είναι ή ο Τίλεμανς ή ο Ντεντόκνερ για την 11άδα. Ναι υπήρξε κριτική στον Τίλεμανς. Όμως μιλήσαμε μαζί του. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανταπεξέλθει. Είναι άλλο ματς αυτό της Ευρώπης σε σχέση με το Βέλγιο.
Τον Ντεφούρ και κέντρο: Για τον φυσικό μας ηγέτη (σ.σ. Ντεφούρ) νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό στο πρώτο ματς. Η πίεση στο κέντρο έπαιξε ρόλο. Οι παίκτες μας κλειδιά θα είναι σημαντικοί και για αύριο.
Το τι φοβάται με Ολυμπιακό: Να σας πω υπάρχουν 2 παίκτες που δεν θα υπήρχαν. Ο Σιόβας και ο Ομάρ. Είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες. Υπάρχουν και οι Φορτούνης και Ντουρμάζ που θέλουμε να περιορίσουμε. Έχουν πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε χώρους. Θέλουμε να τους περιορίσουμε.
Ο Προτό από μέρους του επισήμανε για:
Το ματς με Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ: Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι. Θυμάμαι τα πέναλτι και την κόκκινη σε μένα. Θυμάμαι τον κόσμο και την δυναμική του κόσμου αλλά εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά.
Τον αντίπαλο: Εμείς σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πως κατακτά τίτλο κάθε χρόνο και θυμόμαστε το θερμό κοινό. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα τα δώσουμε όλα και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι το μηδέν στην άμυνα. Είναι ένα δύσκολο ματς αύριο αλλά εάν κρατήσουμε το μηδέν θα περάσουμε.
Την ήττα με Μπέβερεν: Φυσικά προερχόμαστε από μία ήττα από την Μπέβερεν. Άλλο το ματς αυτό. Πιστεύουμε πως έχουμε μία ευκαιρία πρόκρισης. Με το 100% θα έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε.
Την Μπριζ πέρυσι και το εάν φοβάται κάτι τέτοιο: Πιστεύω πως η Μπριζ πέρυσι ήταν παρούσα σε όλες τις διοργανώσεις. Με εμάς δεν ισχύει αυτό. Έχουμε το κατάλληλο δυναμικό και μας ετοιμάζει σωστά. Δεν θέλω να μιλάω για άλλες ομάδες. Εμείς είμαστε η Άντερλεχτ. Θέλουμε να πάρουμε τίτλο και να πάμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα