Ολόκληρη κλούβα ΜΑΤ για τον Κοντονή! (pics)

Ολόκληρη κλούβα ΜΑΤ για τον Κοντονή! (pics)

To Gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ πήγε στο ΣΕΦ για να προστατεύσει από τυχόν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή που θα μιλούσε σε εκδήλωση!

Ολόκληρη κλούβα ΜΑΤ για τον Κοντονή! (pics)

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΕΦ ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης και μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Οσοι πήγαν λοιπόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έμειναν έκπληκτοι με την παρουσία μίας κλούβας των ΜΑΤ με μία διμοιρία να είναι μέσα.

Ρωτώντας τους αστυνομικούς, αποκαλύφθηκε ότι έφτασε σήμα στα ΜΑΤ να πάνε στο ΣΕΦ, για να προστατεύσουν τον Σταύρο Κοντονή σε περίπτωση που οπαδοί του Παναθηναϊκού, θα πήγαιναν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αλλωστε ήταν πολλές οι φορές ως σήμερα, που οπαδοί του τριφυλλιού έχουν πάει σε εκδηλώσεις που γνώριζαν ότι θα έδινε το «παρών» ο Σταύρος Κοντονής, για να διαμαρτυρηθούν για το λουκέτο στις Θύρες.

Ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ότι σε μία απλή εκδήλωση με την παρουσία μάλιστα και μαθητών σχολείου, έπρεπε να επιστρατευτεί ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ...

Best of internet