Ολόκληρη κλούβα ΜΑΤ για τον Κοντονή! (pics)

Ολόκληρη κλούβα ΜΑΤ για τον Κοντονή! (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Ολόκληρη κλούβα ΜΑΤ για τον Κοντονή! (pics)

bet365

To Gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ πήγε στο ΣΕΦ για να προστατεύσει από τυχόν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή που θα μιλούσε σε εκδήλωση!

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΕΦ ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης και μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Οσοι πήγαν λοιπόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έμειναν έκπληκτοι με την παρουσία μίας κλούβας των ΜΑΤ με μία διμοιρία να είναι μέσα.

Ρωτώντας τους αστυνομικούς, αποκαλύφθηκε ότι έφτασε σήμα στα ΜΑΤ να πάνε στο ΣΕΦ, για να προστατεύσουν τον Σταύρο Κοντονή σε περίπτωση που οπαδοί του Παναθηναϊκού, θα πήγαιναν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αλλωστε ήταν πολλές οι φορές ως σήμερα, που οπαδοί του τριφυλλιού έχουν πάει σε εκδηλώσεις που γνώριζαν ότι θα έδινε το «παρών» ο Σταύρος Κοντονής, για να διαμαρτυρηθούν για το λουκέτο στις Θύρες.

Ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ότι σε μία απλή εκδήλωση με την παρουσία μάλιστα και μαθητών σχολείου, έπρεπε να επιστρατευτεί ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα