Αρνεσεν: «Εκανα λάθη στον ΠΑΟΚ…»

Αρνεσεν: «Εκανα λάθη στον ΠΑΟΚ…»

Αρνεσεν: «Εκανα λάθη στον ΠΑΟΚ…»

Ο Φρανκ Αρνεσεν μίλησε για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ. Και προς τιμήν του παραδέχθηκε ότι: «Έκανα και λάθη στον ΠΑΟΚ…»

Ο 59χρονος Δανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα, στάθηκε κυρίως στη διαφορά φιλοσοφίας που διαπιστώθηκε να υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Επίσης αναφέρθηκε στην υπόθεση μεταγραφής του Ρούντβενς το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα σχέδια που κάνει για το μέλλον.

Διαφορά φιλοσοφίας…

«Η ομάδα κι εγώ είχαμε διαφορετική φιλοσοφία, από την αρχή το είχα αυτό στο μυαλό, γι αυτό ναι μεν υπέγραψα συμβόλαιο 3 ετών, αλλά με οψιόν να φύγω σε ένα χρόνο, αν δεν ταιριάζουμε. Και μετά και οι δυο πλευρές το καταλάβαμε αυτό. Οπότε είπα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου: «ας το τελειώσουμε, έλα ας το τελειώσουμε, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα χωρίσουμε».

Αυτοκριτική…

«Φυσικά έκανα και στον ΠΑΟΚ λάθη αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω, κι αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Και στο Αμβούργο είχα κακή κριτική. Ωστόσο βλέπω ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς, Ρούντβενς, παίκτες που είχα φέρει εγώ. Αυτό κάτι λέει…».

Η υπόθεση Ρούντβενς

«Ηθελα πάρα πολύ να τον φέρω στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ρούντι μου είπε: Φρανκ, αγαπάω το Αμβούργο, δε θέλω να φύγω από εκεί, θέλω να παλέψω για τη θέση μου. Τότε στεναχωρηθήκαμε εμείς πολύ, αλλά για τον Ρούντι ήταν η σωστή απόφαση.

Το μέλλον του

«Όχι με τίποτα, είμαι ακόμα ζεστός, θέλω να δουλέψω, είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Δεν θα κάνω στο μέλλον τα πάντα αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν».

Best of internet