Κούγιας: «Τσιώλης η καλύτερη επιλογή»

Κούγιας: «Τσιώλης η καλύτερη επιλογή»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Κούγιας: «Τσιώλης η καλύτερη επιλογή»

bet365

Ευτυχής που έφερε τον Σάκη Τσιώλη στην ΑΕΛ, δήλωσε στο gazzetta,gr ο Αλέξης Κούγιας.

Λεπτά μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τσιώλη, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο gazzetta.gr για την νέα σελίδα που ανοίγει στην ΑΕΛ, χωρίς να κρύψει την χαρά του για την θετική έκβαση της υπόθεσης. «Συμπληρώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε η παραίτηση του Ντόστανιτς, μετατρέποντας ένα ατυχές γεγονός σε σημαντικό μας πλεονέκτημα» είπε αρχικά.

«Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή, είναι ένας προπονητής που έχει παρουσιάσει έργο σε όποιο σύλλογο εργάστηκε, Είναι ανεξάρτητος, το έχει αποδείξει και δεν δέχεται συμβιβασμούς. Είναι γνωστό πως έφυγε από τις προηγούμενες ομάδες του» τόνισε στην συνέχεια. Μάλιστα, δεν έκρυψε την χαρά του για την συμφωνία αυτή, καθώς σχολίασε

«Έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς, ότι έρχεται στην ομάδα ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα και την καριέρα του με τα «βυσσινί». Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, καθώς ο Σάκης Τσιώλης αποτέλεσε διακαή πόθο όλων των προέδρων της ΑΕΛ από τότε που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και επί ημερών μου θα κάτσει τελικά στον πάγκο του συλλόγου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα