Έκπληκτος ο Εσιέν για τα δημοσιεύματα με τις φωτογραφίες του!

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΣΙΕΝ!

Έκπληκτος ο Εσιέν για τα δημοσιεύματα με τις φωτογραφίες του!

Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για την κίνηση του Μάικλ Εσιέν να διαγράψει τις περισσότερες φωτογραφίες του με τον Παναθηναϊκό. Έκπληκτος από τις αντιδράσεις ο Γκανέζος, ο οποίος παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με το «τριφύλλι».

 Έκπληκτος ο Εσιέν για τα δημοσιεύματα με τις φωτογραφίες του!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μόνο που στην περίπτωση του Μάικλ Εσιέν η απόφαση του να διαγράψει τις περισσότερες φωτογραφίες του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν κρύβει καμία απολύτως σκοπιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o «Βίσονας» αντιμετώπισε με χιούμορ τα δημοσιεύματα του Τύπου που τον ήθελαν χολωμένο για το γεγονός πως έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Ο Εσιέν όχι μόνο δεν έχει εκφράσει την δυσφορία του, αλλά σέβεται την απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να μην τον χρησιμοποιεί εσχάτως στα ματς του «τριφυλλιού».

Άλλωστε κατά την διάρκεια της τεράστιας καριέρας του δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα ακόμη και όταν ήταν παροπλισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα διάστημα στη Μίλαν. Ως επαγγελματίας γνωρίζει πως να διαχειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εσιέν διέγραψε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο Instagram πριν από περίπου 10 μέρες αλλά το συγκεκριμένο γεγονός το οποίο υποβαθμίζει και ο ίδιος, έγινε αντιληπτό μόλις χθες από τον Τύπο!

Ο πρώην άσος της Τσέλσι συνηθίζει να κάνει ξεσκαρτάρισμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διατηρώντας τις πιο σημαντικές για τον ίδιο φωτογραφίες.

Εξ ου και οι φωτογραφίες με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη και φίλο του Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Σε καμία περίπτωση δεν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εάν δεν του ζητηθεί σεβόμενος το συμβόλαιο του, αλλά ούτε και υφίσταται κάποια εξέλιξη με σύλλογο της Κίνας.

Ο Εσιέν συνεχίζει να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα του στο Παναθηναϊκό ευελπιστώντας πως σύντομα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

 

Best of internet