ΠΑΟΚ: Ο Μπερμπάτοφ απέρριψε πρόταση από Κίνα

ΠΑΟΚ: Ο Μπερμπάτοφ απέρριψε πρόταση από Κίνα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Μπερμπάτοφ απέρριψε πρόταση από Κίνα

bet365

Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος του συμβολαίου, δηλώνει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, γι’ αυτό και απέρριψε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από την Κίνα.

Η κινεζική αγορά έχει ανοίξει για τα καλά, μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συνεχίζουν εκεί την καριέρα τους, με τον Βούλγαρο επιθετικό του ΠΑΟΚ να αρνείται πριν μερικές εβδομάδες, πρόταση πολλών εκατομμυρίων από κινεζική ομάδα.

Ο Μπερμπάτοφ απέρριψε την πρόταση, που προερχόταν από τις κορυφαίες ομάδες της Κίνας, γιατί όπως είπε θέλει να παραμείνει, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, στον ΠΑΟΚ. Πάντως, όπως, αναφέρεται και στη Βουλγαρία «ο Μίτκο άφησε την πόρτα ανοικτή για να εξετάσει την πρόταση το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Αρσεναλ με την Μπαρτσελόνα.

Πριν από λίγο καιρό ο 35χρονος επιθετικός υποστήριξε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη ένα ή δύο χρόνια και μπροστά του έχει πολλές επιλογές με προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, της Κίνας, των ΗΠΑ ακόμη και από την Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα