Η... σχεδόν τέλεια Μπαρτσελόνα και η μαθημένη Άρσεναλ

Κώστας Ζάλιαρης
Η... σχεδόν τέλεια Μπαρτσελόνα και η μαθημένη Άρσεναλ

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε λόγο για την ... καλύτερη ευκαιρία της Άρσεναλ να σταθεί στο ύψος της απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Τεράστια «μάχη» και στο Τορίνο, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Στο «Έμιρεϊτς», γι' ακόμα μια φορά, θα δούμε το ζευγάρι Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα να ψάχνει εισιτήριο πρόκρισης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι δύο σύλλογοι γνωρίζονται πολύ καλά, ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχώς... την πατάει, όμως φέτος έχει τον Πετρ Τσεχ που δεν έχει δεχθεί ποτέ γκολ από τον Λιονέλ Μέσι. «Καμία ομάδα δεν είναι τέλεια, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά σε αυτό...» ανέφερε ο Αλσατός κόουτς των «κανονιέρηδων» για το παιχνίδι, όμως φάνηκε να σκέφτεται ώριμα και ορθολογικά το παιχνίδι, τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε υποστήριξε ότι... λέει απλά αμπρακατάμπρα και οι Μέσι,Σουάρες και Νεϊμάρ αρχίζουν τα μαγικά.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Ντιμπάλα το πρώτο γκολ στο Γιουβέντους - Μπάγερν.

Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν 32 ματς δίχως ήττα, με 13 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια, ενώ οι Λονδρέζοι διεκδικούν παράλληλα το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Στα αγωνιστικά, η πιο σημαντική απουσία για την Άρσεναλ είναι αυτή του Σάντι Καθόρλα, ενώ λείπει με τιμωρία ο Αρντά Τουράν για τους Καταλανούς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Κοκλέν, Γουόλκοτ, Εζίλ, Αλέξις, Ζιρού

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους που στάθηκε τυχερή και με την ισοπαλία (1-1) της Νάπολι με τη Μίλαν παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, είχε το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου στο μυαλό ακόμα και στην αναμέτρηση με τη Μπολόνια, την περασμένη Παρασκευή. Οι Βαυαροί ταξίδεψαν στην Ιταλία με προβλήματα στην άμυνα και οι Αλάμπα – Κίμιχ θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο κέντρο των μετόπισθεν. Ο Γκουαρντιόλα υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει ν' αποφύγει τους κινδύνους από τις στημένες φάσεις, ενώ οι «μπιανκονέρι», είναι αήττητοι εντός έδρας στην Ευρώπη από το 2013, όταν η τελευταία ομάδα που πέρασε με νίκη από την έδρα της Γιουβέντους ήταν η ... Μπάγερν!

Έτοιμοι για τη «Γηραιά Κυρία» οι Μάντζουκιτς και Κεντίρα, εκτός τελικά ο Κιελίνι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Μαρκίσιο, Κεντίρα, Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Κόστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα