Έκαναν «φτερά» 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Έκαναν «φτερά» 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Έκαναν «φτερά» 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

bet365

Η ΑΕΚ μπαίνει ξανά σε ρυθμό ντέρμπι, καθώς η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ακολουθεί στο πρόγραμμα της «Ένωσης» για το πρωτάθλημα, με την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα να παρουσιάζει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Κυριακή (28/2) στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Superleague, με την προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης να έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη (18/2) και 5.000 κομμάτια να έχουν ήδη φύγει.

Στο στρατόπεδο της «Ένωσης» είναι αισιόδοξοι πως με την πάροδο των ημερών τα νούμερα θα αυξηθούν κατακόρυφα, περιμένοντας προσέλευση ανάλογη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει στο ΟΑΚΑ και η επαρχία, καθώς αναμένονται αρκετές εκδρομές οπαδών από ολόκληρη την επικράτεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα