Στραματσόνι: «Θα δουλέψουμε πολύ, θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας »

Στραματσόνι: «Θα δουλέψουμε πολύ, θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας »

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του προσπάθησε στην προπόνηση της Δευτέρας (22/2) ο Αντρέα Στραματσόνι, τονίζοντας πως τους εμπιστεύεται, ζητώντας όμως παράλληλα ακόμα περισσότερη δουλειά.

Στραματσόνι: «Θα δουλέψουμε πολύ, θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας »

Το κλίμα στην προπόνηση της Δευτέρας (22/2) ήταν βαρύ για τον Παναθηναϊκό, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με τον Αντρέα Στραματσόνι να απευθύνει ομιλία προς τους παίκτες του, προσπαθώντας να ανεβάσει την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, ζητώντας παράλληλα ακόμα περισσότερη δουλειά στις αδυναμίες που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» .

 Σύμφωνα με τη «Live Sport» ο Ιταλός τόνισε: 

«Μας πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, τώρα έχουμε ένα ματς ανά εβδομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πέντε φορές περισσότερο. Κι εσείς κι εγώ. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν όσα κάναμε καλά για 55 λεπτά, τα κάναμε για 90 και νικούσαμε, δεν θα ήμασταν υπερομάδα. Ούτε τώρα που για 10 λεπτά κάναμε πολλά λάθη είμαστε χάλια ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με καλούς παίκτες, με προοπτικές, και χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά.

»Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σε 10 λεπτά καταστρέψαμε την καλή προσπάθεια που κάναμε τα προηγούμενα 55 λεπτά. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα μπορούμε, διότι πολλά από αυτά οφείλονται στην αδράνεια και στον εφησυχασμό».

»Ξέρω ότι έχουν προηγηθεί πολλά, ότι οι φίλαθλοι δεν μας πιστεύουν και ότι είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρα. Όμως πρέπει να τα καταφέρουμε και να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε πολύ και θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Όσοι είστε εδώ έχετε την εμπιστοσύνη μου και ξέρω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον».

Best of internet