Φαν Χάαλ: «Αντιγράψαμε την εκτέλεση της Μίντιλαντ» (vid)

Φαν Χάαλ: «Αντιγράψαμε την εκτέλεση της Μίντιλαντ» (vid)

Gazzetta team
Φαν Χάαλ: «Αντιγράψαμε την εκτέλεση της Μίντιλαντ» (vid)

bet365

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Σριούσμπερι και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του FA Cup, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να αποκαλύπτει πως στο απευθείας γκολ-φάουλ του Μάτα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντέγραψαν την Μίντιλαντ.

Η Γιουνάιτεντ ξεπέρασε με 3-0 ντο εμπόδιο της Σριούσμπερι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου πως ένα από τα γκολ της ομάδας του ήρθε με τη βοήθεια της... Μίντιλαντ.

Όπως τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, στο απευθείας γκολ-φάουλ του Μάτα που διαμόρφωσε το 2-0, ακολούθησε μία από τις κομπίνες που χρησιμοποίησαν οι Δανοί απέναντι στους «Κόκκινους Διάβολους», τοποθετώντας τρεις παίκτες του πίσω από το τείχος, προκειμένου να παρεμποδίσουν το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα.

«Το μάθαμε αναλύοντας τις εκτελέσεις της Μίντιλαντ και το χρησιμοποιήσαμε. Νομίζαμε πως οι παίκτες θα θεωρούνται πάντα σε θέση οφ-σάιντ, όμως ρωτήσαμε και μας είπαν πως μπορούμε να το κάνουμε. Σήμερα σκοράραμε με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι θετικό», ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ.

Δείτε στο 1:21" την εκτέλεση του Μάτα και τις κινήσεις των παικτών της Γιουνάιτεντ, καθώς και την αντίδραση του Ολλανδού μετά το γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα